ANTONIO'S

ANTONIO'S Echt lekkere Italiaanse pizza's & pasta's

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 951 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Antonio's. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 21:22 Delivery takes over 2h30min - although we contacted the restaurant twice :-( food was ok
30 jun 2022 om 22:31 Eten was prima, maar bezorging en klantenservice is echt vreselijk. 2 uur gewacht op ons eten en zelf elke keer moeten bellen om te vragen hoe lang het nog duurde. Na 1,5 uur was het eten nog steeds niet onderweg. Bestel hier niet
30 jun 2022 om 20:30 Bestelling snel gedaan, betaling snel gedaan ... service ver onder peil! Wacht nu al ruim 2 uur op m'n eten. Heb uur geleden zelf maar even gebeld, er zou vertraging zijn door het weer... (het zou regenen?) Dit is zoooooooooooo slecht!
27 jun 2022 om 21:54 De smaak was goed! Eten was goed warm en snel bezorgd.
27 jun 2022 om 18:51 Risotto is gewoon rijst met tomatensaus en ik moest naar een auto lopen om het op te halen ipv dat het thuis werd bezorgd. Ik bestel hier niet meer.
28 mei 2022 om 20:36 Minestrone soep matig, weinig smaak. Tiramisu oke. Beiden een kleine portie. Te duur voor wat je krijgt. Pizza's redelijk.
24 mei 2022 om 15:19 Bijna 2 hr delivery tijd kan echt niet!
10 apr 2022 om 21:56 Teleurstellend. Pizza met gebakken (?) carpaccio, niet te eten. Ook risotto was teleurstellend.. niet voor herhaling vatbaar
9 apr 2022 om 2:26 Normaal echt mega goed en lekker, maar deze keer kregen we een hele andere pizza. Erg jammer..
29 mrt 2022 om 21:41 Heerlijk
25 mrt 2022 om 21:38 Weer heerlijk gegeten! Nog nooit slecht gegeten bij antonio’s. Een van de pizza’s had misschien nog 15 seconden langer gemogen, maar de heerlijke smaak maakt t dat meer dan goed. Tot snel!
25 feb 2022 om 21:35 Tiramisu en ijs perfect op temperatuur. En we wisten dat het al langer zou duren , maar toch perfect op tijd