ANTONIO'S

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1178 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Antonio's. Meer weten? Ontdek meer

30 mei 2024 om 22:36 Prima pizza en keurige bezorger
29 apr 2024 om 9:50 extremely salty - blocks of pasta 'glued" together ...Not really a lasagna dish ..+ I live around the corner and it took an hour for the delivery
26 apr 2024 om 20:56 Heerlijk
25 apr 2024 om 22:02 Prima pizza maar bezorging duurde lang
19 apr 2024 om 23:31 Stokbrood zat een muffe smaak aan en was taai. De tiramisu was op en werd gebeld voor een alternatief. Ik vroeg om iets zonder ijs want dat lust ik niet. Kreeg het advies tartufo te nemen, dat was taart. Het bleek helaas toch ijs
17 apr 2024 om 21:40 Tevreden!!!
1 apr 2024 om 7:34 Ik had een pizza pollo en op zich een prima pizza, maar ik vind het jammer dat de uitjes erop rauw waren. Het zou lekkerder zijn deze eerst even te bakken. De bezorging was top, zeer snel en warme pizza's.
31 mrt 2024 om 21:49 antonio's bakt de meest geweldige pizza's en is altijd genereus bij de tonijnsalade met verse dille
28 mrt 2024 om 19:52 Maaltijd kwam eerder dan verwacht, super gegeten en goed warm. Aanrader!
25 mrt 2024 om 7:44 Niet smakelijk
20 mrt 2024 om 23:04 The delivery was fast (like 35min). The pizza was ok, I ordered the melanzane and it was rather oily and the rucola was already on the pizza (not separate) which made it a bit soggy. So all in all ok but not the best around.
11 mrt 2024 om 19:45 Heel lekker! All the ingredients I ordered additionally were made super great and tasted well together with the main dish! Very tasty! This is the first restaurant that did what I wanted with my dish. Highly recommend!